Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зірка порадувала публіку спекотним фото, на якому позує в спокусливому купальнику. Вона стоїть в красивій локації під літнім душем, втягнувши живіт, а ось соски пробиваються крізь ліфчик купальника.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фотографії Каменських написала: "Зберегла ці літні фото з найрадіснішими посмішками, щоб восени передавати вам такий же сонячний і теплий настрій. Зігрівайте себе і своїх близьких – посміхайтеся частіше. А щоб відновити сили і енергію перед Новим тижнем, читайте новий матеріал в @elle_ukraine, де я поділилася рецептами розслаблюючих, тонізуючих і відновлюючих ванн. Свічки, аромат масел і тепла ванна - як вам така ідея для вечора неділі?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.