Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні та шпагатів у бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно "балерина всієї Русі" вирішила показати свій шпагат на перилах свого особняка.

Варто зазначити, що зараз 44-річна Волочкова знаходиться у відмінній фізичній формі. За словами самої артистки, це величезна праця, яку вона виконує кожен день, щоб так добре виглядати.

Анастасія Волочкова, фото з Instagram
Анастасія Волочкова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Анастасія часто показує в соцмережі, як проводить свої тренування. А днями балерина також показала, як вона харчується. На новому фото Волочкова відкрила свій холодильник, який був повністю забитий тільки овочами і зеленню.

Останнім часом вона дійсно сильно схудла. І це відразу ж помітили її шанувальники. Як зізналася Волочкова, це все заради її коханої людини. Хоча вона його так і не показує громадськості. У багатьох закралася думка, що молодої людини не існує.

Але Волочкова періодично показує частинами свого чоловіка. При цьому російська зірка заявляє, що ще не готова ділиться своїм щастям з оточуючими людьми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Костюшкін з "Чай удвох" перетворився на Волочкову: сів на шпагат, аж штани затріщали.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова поділилася горем: "Дуже важко переживаю".

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Волочкова натерла до блиску перила своєю "пілоткою", шпагат згодився: "На всіх балконах".