Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю скромної Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі незвичайні фото, а в підписі до них розповіла, як проходить її самоізоляція.

Читайте Знай в Google News!

"Відпочивати я люблю. Багато є, лежати на ліжку, мити голову не кожен день і дивитися нескінченну кількість серіалів та інтерв'ю на YouTube - обожнюю! Але і працювати люблю і вже, чесно кажучи, воюю вдома. Сьогодні у мене рівно 2 тижні карантину. Чекаю результати тестів і дуже сподіваюся, що вони будуть негативні! І вже 31 жовтня і 1 листопада я зіграю, нарешті, прем'єру вистави «Повернулися» у Пітері!", - розповіла Христина. Фоловери зірки не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, запитуючи, як вона себе почуває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.