Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала серію досить пікантних кадрів, на яких позувала, стоячи на драбині в бібліотеці або книжковому магазині. Так, артистка приміряла облягаючі вінілові штани з широким поясом, туфлі-човники на підборах, червоно-чорний блейзер-оверсайз в тартан, міні-топ і прозору накидку.

У такому незвичайному вигляді красуня процитувала улюблені легендарні рядки Володимира Висоцького "Я не люблю" і блиснувши при цьому стрункою фігурою, над якою старанно працює. Варто відзначити, що захоплено на публікацію Світлани відреагував і її кращий друг, шоумен і співак Олександр Ревва, також відомий, як Артур Пірожков. Хоч зірки і дружать сім'ями багато років, у самого Олександра є дружина і двоє дочок, виконавцям не раз приписували роман, називаючи Ревву "коханцем" Лободи.

Я не люблю фатального исхода. От жизни никогда не устаю. Я не люблю любое время года, Когда веселых песен не пою. Я не люблю открытого цинизма, В восторженность не верю , и ещё, Когда чужой мои читает письма, Заглядывая мне через плечо... В.С. Высоцкий

Фолловери не пройшли повз: "вибачте, а бібліотека до скількох? 🔥 ❤ ️ ", "Вимагаємо ще більше фото з цієї прекрасної фотосесії🤤 😍", "яка ж ви красива🤩❤️", "воу-Воу-Воу, легше!!!!🔥 Фотосесія крута!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ви ще крутіше)❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.