Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", приймає участь у різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно красуня виставила ніжне спільне селфі з кращою подругою Мартою Адамчук, знявшись у фотосесії для дизайнерського бренду одягу з України. Дівчата приміряли стильні вбрання чорного і білого кольорів, доповнивши образи не тільки відповідним макіяжем, але і білосніжними посмішками, зазначивши, що з їх дуету вийшла б красива політична сила.

красива політична сила могла б вийти, але краще ми цю силу прибережемо для дуету;) Дякуємо за сьогоднішню зйомку

Фолловери не пройшли повз: "Дуже не вистачає ваших неймовірних голосів на "Танцях з зірками", "красива політична сила "люблю дантистів!", "❤️❤️❤️Супер", " Які ви гарні😻 😻 😻","приємно спостерігати за тим, як ви розкриваєтеся👍".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще