Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила серію барвистих кадрів, зроблених на фотосесії для мультибрендового магазину одягу. Красуня приміряла жіночне пальто-оверсайз бордового кольору і шкіряні чобітки, доповнивши затишний осінній образ макіяжем з яскраво-червоною губною помадою. Нещодавно Наталя питала у численних фанатів, які фільми і серіали їй рекомендують подивитися, а через кілька днів вже встигла поділитися враженнями від переглянутих кінокартин.

Звітую, мої дорогі, спасибі за поради. Подивилася кіно з ваших запропонованих в минулій публікації. - "Зелена книга" - за сюжет, це чарівне кіно. Така атмосфера!! ДО РЕЧІ, відмінне кіно для різдвяного списку! @martynovaol - »Красуня " - звичайно потрібно точно дивитися! Це вже з класики) з таким кіно завжди затишно!)) @tvoy___ - "Джентельмени" Гая Річі - він геніальний у своєму жанрі. Класне сучасне кіно! Проте... @marina_papusheva З мого ТОПа - дуже дивне кіно «Вбиваючи Єву", стрраашно подобається головна героїня Вілланель і навпаки дуже не подобається Єва!! І взагалі я не зрозуміла тему, Чому в кіно вбивства стають нормою?! І фоном для розвитку любовних, психологічних, бізнесових відносин! Нам усім потрібно розуміти, що суспільство від цього може постраждати! Крім цього я подивилася ЧБД, прожарювання Соболєва , "Я себе знаю!" Азамата Мусагалієва, подивилася серіал "Чікі" відмінна Ірина Горбачова, хоча в цілому тема безумовно складна про дівчат з окружної, після фільму на серці залишилося якось тяжко. Ну і прекрасний документальний фільм про життя Маккуїна з великою кількістю його інтерв'ю і приголомшливо красивих образів. Що далі дивимося? Які теми в кіно подобаються вам?

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".