Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя у своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. Цього разу артист опублікував миле фото, а в підписі до нього торкнувся важливу тему.

Читайте Знай в Google News!

"Милуватися собою - це не круто. Да? З дитинства нам всі говорили: "будь скромніше і люди до тебе потягнуться", не хвалися своїми досягненнями, це ж некультурно, та й люди у нас заздрісні. Воно тобі треба? Своїми успіхами можеш когось образити або викликати ненависть, і тебе, як вискочку, поб'ють. Наприклад, якщо вчишся добре - значить, ботан. Привезли нові джинси з Польщі? Капіталісти! Це все було і в моєму дитинстві, і, я впевнений, у вашому теж. З того часу, мені здається, що, якщо мені говорять компліменти або хвалять – це стьоб. І найгірша установка - якщо зараз все так добре, то дуже скоро буде погане.

Ну, пам'ятайте це прислів'я"не смійся багато, а то плакати будеш довго". Та в сенсі не смійся багато?! Мені здається, що в попу потрібно слати всі ці радянські прислів'я і установки. Будьте розумними, пишаєтеся собою і своїми успіхами, і обов'язково радійте успіхам близьких і просто інших людей. Навколо нас так багато лайна, і найлегше пірнути в нього і плисти по фекальній річці. Але раптом ви зможете подивитися ширше і побачити, що насправді світ не злий і в ньому цілком можна бути щасливим?",- написав Дантес.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.