Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня влаштувала спекотну фотосесію прямо в модному бутіку.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Альона еротично позує фотографу, вона приміряла стильний наряд. Як видно, модель одягла чорно-білий костюмчик цікавої текстури, який складається з коротких шортів і піджака. Причому дівчина нескромно накинула цей піджак прямо на голе тіло. На одному зі знімків красуня розкинулася в кріслі і широко розсунула тонкі ноги. У підписі до публікації Омович написала: "1/2/3? У @my_ray_ua діє знижка на літню колекцію, а в шоурумі – 20%. Так само, постійна знижка-10% при покупці від 2-х одиниць. Яка ж нереально красива осіння колекція". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.