Ольга Фреймут - українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Цього разу телезірка порадувала фанатів яскравим фото з нового ефіру "Танців з зірками", в якому бере участь.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Ольга позує з молодим 26-річним хореографом Іллею Падзіною, з яким напередодні спекотно позувала інша телеведуча Леся Нікітюк. Перед камерою зірка з'явилася в спокусливій чорній сукні, яка виблискує блискітками, при цьому можна помітити, у неї нова зачіска – коротке каре. У підписі до фотографії Фреймут написала: "Шанель говорила, що кращий аксесуар жінки – чоловік поруч. А, як на мене - це зачіска. Команда стилю @olgaslon (@rymakova) подарували мені ось такий look на вечір з @tanci1plus1, фото @rostickdesign. Тепер думаю підстригти волосся. Що порадите?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телеведучої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.