Досконалості немає меж-з цією простою істиною згодна і співачка Анна Трінчер. По крайней мере, по частині того, що стосується зовнішності. Так що до пластичних операцій і уколів краси дівчина ставиться спокійно, про що розповіла під час зйомок шоу «Хто зверху?"на Новому каналі.

Читайте Знай в Google News!

"Ставлюся позитивно до людей, які люблять себе і своє тіло! Якщо вони і роблять ін'єкції краси, то тільки для того, щоб досягти внутрішньої гармонії, а не сподобатися комусь або слідувати нав'язаним стереотипам,-зазначила Ганна. - Я дійсно хотіла б в собі дещо змінити шляхом хірургічних втручань.

Анна Трінчер, фото: Новий канал
Анна Трінчер, фото: Новий канал

Але зважитися на пластичну операцію Трінчер поки не може. Нещодавно вона пішла на експеримент із зовнішністю, і його наслідки досі насторожують дівчину: близько тижня вона чекала, поки зійдуть невдалі форма і колір після татуажу губ.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Після ситуації з татуажем я ще мільйон разів подумаю, чи варті сумнівний комфорт і впевненість у собі тієї ціни і ризиків, чи ні", — зазначила співачка.

У шоу " Хто зверху?"співачки Анна Трінчер та Ірина Федишин, а також актриса Ольга Жуковцова у складі жіночої команди Лесі Нікітюк боролися проти співака EL Кравчука, гумористів Ігоря Ласточкіна та Володимира Мартинця на чолі з Сергієм Притулою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "школи" Анна Трінчер з подругами повернулися до глядачів задом, але їм це сподобало.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "школи" Анна Трінчер у золотому запорожці заспівала про колишнього.

Також Знай. ua писав, що зірка "школи" Анна Трінчер ледь не зіпсувала свою юну красу, обережніше з операціями.