Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою.

Читайте Знай в Google News!

Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Зараз за його життям стежить близько 2 мільйонів користувачів соцмережі.

Нещодавно Потап поділився крутим фото, на якому постав у брутальному образі в стилі Дедпула. У підписі до знімка артист задумався про режисерську діяльність.

"Пора б мені напевно зняти своє кіно 🍿???" - заінтригував репер.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У свою чергу підписники підтримали ідею Потапенка.

"Пора б сольний повноцінний альбом", "Дзвонив @vindiesel, сказав, що пішов до пенсійного фонду оформляти проїзні", "Таак, ти ж завжди хотів зняти кіно/мюзикл з собою, в головній ролі безхатька-гея 😂 А якщо серйозно, то ми будемо дуже чекати на твоє кіно, креатив зможеш створити тільки Ти ❤️", - зазначили коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Потап засвітив маленького "По" на публіці і збентежив Мейхер: "Не можу стримати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап показав свого спадкоємця, Каменських ні до чого.

Також портал Знай.uа писав, що щаслива Настя Каменських поділилася з українцями секретом: "Насолоджуйтесь!".