29-річна актриса, модель і засновниця бренду нижньої білизни Емілі Ратаковскі перестала приховувати свою вагітність. Американська зірка повідомила про своє цікаве положення, прикрасивши обкладинку Vogue з круглим животом.

Читайте Знай в Google News!

Незважаючи на новий статус, майбутня мама не стала відмовляти собі у відвертих фотосесіях. Нещодавно Емілі опублікувала на своїй сторінці в Instagram сміливі кадри. В якості локації для зйомки вона вибрала кімнату в своїй квартирі. Емілі позувала повністю оголеною, залишивши лише білі шкарпетки на ногах. Модель виглядає максимально природно, залишивши обличчя без макіяжу.

"20 тижнів. Знайомство з моїм новим тілом", - написала Ратаковскі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також модель розмістила уривок зі свого останнього інтерв'ю, в якому розповіла про свою вагітність.

"Я повністю і беззаперечно безпорадна, коли справа доходить до моєї вагітності: як моє тіло буде змінюватися, ким буде моя дитина. Але мене це як не дивно не турбує. Замість страху я відчуваю нове почуття спокою. Я вже вчуся у цієї людини всередині свого тіла. Я сповнена чудес", - зазначила знаменитість.

Варто відзначити, Емілі Ратаковскі вийшла заміж за актора Себастьяна Беар-МакКларда у лютому 2018 року після декількох тижнів відносин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Емілі Ратаковскі чекає на первістка, перші кадри красуні з " вагітним" животиком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Емілі Ратаковскі сховала свою п'яту точку і закуталася до брів.

Також портал Знай.uа писав, що Емілі Ратаковскі позбулася одягу і ледь змогла утримати пишні груди руками.