У новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт", Дмитро Комаров покаже глядачам зворотний бік життя найбільшого китайського мегаполісу - Гонконгу. Мандрівник познайомиться з " королем змій "і відправиться на екскурсію по" небесній " фермі.

Читайте Знай в Google News!

Гонконг-один з найбільш густонаселених міст планети і важливий світовий фінансовий центр. Це країна в країні, де є свій парламент, уряд і закони. "Світ навиворіт" в попередніх випусках вже розповідав, що населення мегаполісу становить близько 8 мільйонів, а кожен 7 житель тут - мільйонер. Але якщо подивитися на місто з висоти, то можна помітити, що Гонконг з сотнями найвищих хмарочосів, офісних будівель і торгових центрів з усіх боків оточений тропічними джунглями.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

У цих лісах мешкає 52 види змій, багато з яких отруйні і смертельно небезпечні. Проблема зі зміями тут дуже серйозна - їх можна зустріти практично в будь-якій частині мегаполісу, а іноді вони забираються навіть в житлові будинки. У Гонконзі існують спеціальні люди, завдання яких-убезпечити населення від отруйних укусів. У народі таку незвичайну професію називають"король змій".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Світу навиворіт "в Гонконзі ексклюзивно вдалося відшукати людину з професією" король змій " і отримати від нього запрошення на спільне полювання. Яким чином вдасться Дмитру Комарову разом з ним спіймати в парку одну з найбільш отруйних змій на планету-кобру, глядачі побачать у новій серії"Світу навиворіт".

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

А після полювання українські мандрівники потраплять до китайського ресторану, де подають лише одну давню страву - суп із змії. За традицією програми, спробує Екзотичний суп і сам ведучий, після чого поділиться з усіма своїми враженнями.

Крім того, в новому випуску глядачів чекає відкриття ще однієї незвичайної сторони життя сучасного мегаполісу. Раніше Дмитро Комаров вже звертав увагу на проблему відсутності вільної землі в Гонконзі. Але навіть в таких жорстких умовах винахідливі китайці придумали, як вирощувати в місті свіжі овочі та фрукти. Фермери тут перекочували на дахи хмарочосів, облаштувавши там цілі "небесні" сади. На екскурсію на одну з таких ферм потрапить і команда"Світу навиворіт".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в родині Комарова з "Світу навиворіт" довгоочікуване поповнення, вже відомий стать малюка.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Комарова Кучеренко після поповнення в родині здивувала одкровеннями.

Також Знай. ua писав, що Комаров зі "Світу навиворіт" зізнався про пригоди в Китаї без Кучеренко.