У 2017 році актриса Наталка Денисенко народила свого первістка Андрія. Через всього два тижні після пологів по жінці навіть не було помітно, що вона народжувала — такою стрункою була. Як настільки швидко привести себе у форму після пологів, Наталка розповіла за лаштунками зйомок шоу "Хто зверху?", яке показує Новий канал.

Читайте Знай в Google News!

"Під час вагітності я набрала близько 10 кілограмів. Важила 56-57 кілограмів - це рекордна вага для мене, було дуже важко. Але вже через два тижні була в допологовій формі — - зізналася актриса. - Секрет простий: схуднути мені допомогли природні пологи і грудне годування".

Наталія Денисенко, фото: Новий канал
Наталія Денисенко, фото: Новий канал

За словами актриси, природа влаштована дуже мудро. І якщо не порушувати природний хід речей, то і організм, і фігура відновляться після пологів дуже швидко.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Коли жінка годує грудьми, вона відчуває, як у неї пульсує живіт-це скорочується матка. Простими словами: організм ніби розуміє, що дитина вже народилася, і можна повертатися в колишню форму, — посміхається Денисенко. - Крім того, годувати грудьми-це велике задоволення!"

В "Хто зверху?" Наталка Денисенко у складі жіночої команди боролася не тільки проти ведучого Сергія Притули, гумориста Євгена Сморигіна і ведучого Антона Равицького, а й проти свого чоловіка — актора Андрія Федінчика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська видала список продуктів, від яких товстіють, що прибрати з раціону.

Як повідомляв Знай. ua, 300-кілограмові сестри-близнючки викинули бургери і схудли вполовину.

Також Знай. ua писав, що Аніта Луценко навчила українок їсти і худнути, спорт тут ні при чому: чому тренування неефективні.