Чутки про розлучення Олексія Завгородного (Позитив) з "Время и Стекло" і дизайнера Анни Завгородної-Андрійчук, сколихнув шанувальників артиста. Виявилося, що пара вже давно не з'являється разом на вечірках і світських заходах, а причиною всьому може бути блогерка на ім'я Настя Ракета (Анастасія Никифорова). Сам Позитив, відповідаючи на питання про особисте життя одного разу навіть не стримав сліз, кажучи, що це був непростий рік для нього. Своєю чергою відносини з артистом прокоментувала блогерка Настя Ракета в програмі "Без комплексів" на YouTube-каналі "Олицька".

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що з Олексієм Анастасія познайомилася завдяки своїй подрузі, яка працює в компанії MOZGI. Пізніше вона поспілкувалася і з Потапом. "Я спочатку подружилася з ними як блогер. Знімала відео під їх треки. Без грошей - чисто по-дружньому", - пояснила дівчина. Шуму в мережі наробив кумедний ролик під трек групи MOZGI "Девчонка", де Позитив шльопнув Настю по п'ятій точці, А вона жартома зімітувала ляпас.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Після цього мені писали: "Відчепися від Льоші, ти така-сяка, недороблена співачка, цілодобово з Льошею в студії знаходишся". На якомусь певному тижні я один раз знялася з Льошею в сторіс, потім другий раз я зняла, як ми сиділи в студії до третьої години ночі, мінус писали", - поскаржилася блогерка на чутки навколо своєї персони.

Настя заявляє, що з Олексієм її пов'язують виключно дружні стосунки і творчість: "У нас немає нічого такого. Я займаюся музикою. А він вирішив мені трохи допомогти". Вона зазначає, що не проти записати з музикантом дуетну композицію. "Це важлива і тонка річ, яку треба обміркувати. Але було б прикольно заспівати хоча б одну дуетну пісню", - зізналася Настя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Позитив показав нову партнерку, і фанати залишилися в захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Позитива показала розкішну фігуру в купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.