На кухні "МастерШеф" на СТБ кулінарів-аматорів чекає конкурс, який учасники люблять і бояться одночасно. Судді Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський підготують для них "кулінарного крота" з нововведеннями.

Читайте Знай в Google News!

"Роками в конкурсі "Кріт" команди готували по одній страві, але в 10 сезоні вас чекає італійський сет з трьох страв! "Кріт" повинен зіпсувати страви своєї команди. Але це випробування не про підлість, а про уважність, кулінарний інтелект і вміння помічати деталі. Якщо "кроту" не вдасться нашкодити своїй команді, то він одягне чорний фартух. Але якщо він все-таки заплутає учасників, то чорні фартухи отримають всі інші. Однак під час конкурсу ви можете вгадати, хто "кріт" і відправити його в клітку!",- пояснить правила Ектор Хіменес-Браво.

У новому випуску глядачі дізнаються, хто ж виявиться кротом і зробить все, щоб заплутати свою команду і зіпсувати всі страви.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадавши, кулінари-аматори на МастерШеф "готували" лісника, таксиста і медбрата, хто не впорався з випробуванням і поїхав додому.

Як повідомляв Знай. ua, Оля Полякова навчить українок готувати краще, ніж МастерШеф своїм "Васадулі вагароде".

Також Знай. ua писав, що Ектор з МастерШеф показав, як яскраво відсвяткувати Хеллоуїн, рецепт печива від зіркового кулінара.