Відома українська танцівниця, учасниця і хореограф проекту "Танці з зірками", яка 10 років тому в парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським перемогла в шоу "Танці з зірками". Красуня і молода мама активний користувач Instagram, де часто радує численних шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, цього разу зірка вирішила показати кумедне відео, на якому спілкується з праскою.

Читайте Знай в Google News!

"Бувають такі гаджети, поруч з якими трохи комплексуєш. Є у вас такі? Вони настільки продумані, що не відчуваєш себе поруч з ними вінцем творіння і королем природи. Але користуватися такими, звичайно, одне задоволення! Завдяки технічному прогресу можна залишатися собою і, якщо хочеться, то переміряти вранці пів шафи в пошуках того, що хочеться надіти. Іноді не знаєш, яка вранці буде погода, ніколи не знаєш в якому настрої прокинешся, а збиратися вранці на бігу і виглядати ідеально це або міф, або завдання для Tefal Ixeo Power від @tefal.ua. він нагрівається за 70 секунд, гладить, стерилізує парою, сам вибирає температуру, мобілен. Можна просто переодягатися, швидко виглядати ідеально і не думати про всі ці дрібниці! Одним словом, нехай паритися прасувальна система, а не ви", - написала Шоптенко в підписі до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, український хореограф Олена Шоптенко зізналася, яка жіноча вада заважає їй жити.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що легенда "Танців з зірками" Шоптенко розкрила секрети успіху.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Шоптенко оголила груди в глибокому декольте поруч з ексчоловіком.