Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, Микита і Даша Квіткова залишилася разом, почали жити, а не так давно навіть одружилася. Нещодавно в соцмережі дівчина показала яскравий кадр з нової фотосесії, а в підписі до нього заговорила про хороше і погане.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Даша млосно позує, сидячи в цікавій осінній локації. Перед камерою вона з'явилася в спокусливому чорному платті в білий горох, яке нескромно задерла, оголивши стрункі ноги. Її волосся недбало укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона уважно дивиться в об'єктив. У підписі до фотографії дружина "холостяка" Добриніна написала: "У гірших з нас стільки хорошого, а в кращих — стільки поганого, що не варто засуджувати один одного. Тоді життя стає таким легким і все виходить, головне оцінювати тільки своє життя". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.