Днями в ефірі телеканалу СТБ відбулася прем'єра нового шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяку" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то у "Холостячці", відповідно за серце героїні будуть боротися чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала акторка, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Нещодавно у своєму Instagram зірка показала яскраве фото і зробила зізнання про шоу.

Читайте Знай в Google News!

"Вже через кілька годин ви зможете побачити моє найперше побачення. Це дуже хвилююче, насправді хвилююче ніж у звичайному житті, адже ти під прицілом телекамер, але побачення справжнє. Ні сценарію, ні підказок, ні другого дубля. Тільки я і той, чиє побачення я вибрала наосліп. Хлопці намагалися дивувати, і я скажу сьогоднішньому претенденту це вдалося! Побачення було неймовірним, чудові емоції, адже на ньому я вперше зробила дещо. Цікаво?! Зустрінемося сьогодні о 19.00 на @stbua. Прекрасного вечора, милі, #холостячка", - написала Мішина в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще