Відома українська танцівниця, учасниця і хореограф проекту "Танці з зірками", яка 10 років тому в парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським перемогла в шоу "Танці з зірками". Красуня і молода мама активний користувач Instagram, де часто радує численних шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, цього разу зірка показала в соцмережі веселе відео з макіяжем – ось головна проблема жінок.

Читайте Знай в Google News!

"Не знаю, як ви, А я, коли вчилася в молодшій школі, іноді крала у мами туш і підфарбовувала вії, щоб бути красивою для однокласника Саші. З Сашею у нас дружба не склалася, а ось з тушшю дуже навіть. Спочатку я дружила, в основному, з маминою. А років з 14 почався вже мій пошук своєї кращої подруги, яка і красу наведе, і після таких ось Саш не потече. Для мене туш дійсно найголовніше в макіяжі, бо в повсякденному житті тіні або олівець я не використовую, а виразності очей і розкритого погляду домагаюся саме хорошим фарбуванням вій. І роблю це вже супер професійно. І ось я нарешті знайшла свою кращу подругу в @lorealparis. Вона робить мої не дуже густі світлі вії супер об'ємними і насиченого чорного кольору, як я люблю. Спасибі тобі, Volume Million Lashes, за тебе! А ви, до речі, як вії фарбуєте? 1, 2 або 3 варіант?",- написала Шоптенко у підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадавши, український хореограф Олена Шоптенко зізналася, яка жіноча вада заважає їй жити.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що легенда "Танців з зірками" Шоптенко розкрила секрети успіху.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Шоптенко оголила груди в глибокому декольте поруч з ексчоловіком.