Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спекотні фото, на яких похвалилася своїм хелловінським образом.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі позує в цікавій локації - вона стоїть в еротичній позі і чіпає себе руками за груди. Схоже, до Хеллоуїну модель вирішила перетворитися на змію-спокусницю, а саме кобру, і для цього вона одягла сексуальний облягаючий наряд зі зміїним принтом. Її волосся акуратно укладені і покриті хитромудрою капелюхом у вигляді голови змії, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Дженнер написала:"King Cobra 🐍 thank you @muglerofficial". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що названі 5 наймолодших і найбагатших знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.