Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла і навіть показала, як ефективно підкачати сідниці, внутрішню поверхню ніг і прес. Так, артистка видала, що коротенький комплекс можна з легкістю виконувати навіть в домашніх умовах, але при цьому не забувати про важливі правила: робити вправи без перерви одне за іншим, відпочити лише 30 секунд і потім повторити все по колу по 2 підходи. На ноги можна надіти так звані "важки" - обважнювачі, якщо тренування здалося занадто легким.

Короткий комплекс на сідниці, внутрішню поверхню ніг і прес. Носок в стелю 15 разів ( видих вгору) 2. Відведення на боці 15 разів 3. Розведення ніг 15 разів 4. Підйом таза 20 разів 5. Планка 45 сек 6. Прес по діагоналі 20 разів Виконати вправи одне за іншим без перерви, відпочити 30 сек і повторити все з самого початку 🙌 🏻 разом 2 підходи Можна на ноги одягнути важки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.