Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася яскравим фото-колажем, позуючи зі своєю найнезвичайнішою і "екстремальною" зачіскою - дуже короткою стрижкою, яка через рік відросла в стильне каре.

Так, артистка зізналася, що до 16 років батьки забороняли їй стригти довгу і густу шевелюру "до попи", але в 16 все кардинально змінилося і щаслива Аніта вперше ризикнула, обрізавши волосся. Тоді красуня вперше відчула себе яскравою, але на цьому її експерименти не закінчилися. Тренерка впевнена, що якщо чогось дуже хочеш - потрібно обов'язково це зробити, не звертаючи увагу на думку інших.

Збережу на пам'ять рік потому. жовтень 2019 і жовтень 2020 ✅ і урочисто клянуся, що з короткими зачісками я зав'язала 😅 😅 😅 2 рази в самий раз😎 До 16 років мені було заборонено стригти волосся. Воно було супер густе і до попи. На день народження в 16 я обстригла коротко і стала в той же день яскравою і собою. З тих пір я чітко знаю, що коли робиш, те, що хочеться собі - і не важливо що думають інші - ти стаєш собою і життя тече саме за твоїм сценарієм. В радості і печалі, добре чи погано, але по твоєму. Така, яка є!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.