Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася яскравим фото-колажем, позуючи зі своєю найнезвичайнішою і "екстремальною" зачіскою - дуже короткою стрижкою, яка через рік відросла в стильне каре.

Так, артистка зізналася, що до 16 років батьки забороняли їй стригти довгу і густу шевелюру "до попи", але в 16 все кардинально змінилося і щаслива Аніта вперше ризикнула, обрізавши волосся. Тоді красуня вперше відчула себе яскравою, але на цьому її експерименти не закінчилися. Трохи пізніше зіркова тренер "відкопала" кілька кадрів, на яких їй трохи більше 20-ти років. Красуню-блондинку не впізнати: виявляється, Луценко була темноволосою, носила хутро і шкіряні сукні з глибоким декольте, а також туфлі на підборах. Виразні карі очі дівчина підкреслювала за допомогою "смокі-айс".

себе в 16 років поки не знайшла але щось на зразок 20 + знайшла 😅 ♠️ ️ ️ ️ ️ Одного разу моя стиліст сказала, що блондинкою я стану тільки через її труп 😂 пішла до іншого і перефарбувалася ✅ тепер прошу в темний - знову ні-за-що ♪ Як вам Анітка вамп?

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.