Олексій Потапенко відвіз дружину Настю Каменських в далеку Японію.

Олексій Потапенко - відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу він показав фанатам кумедний знімок, на якому з'явився в компанії Насті на тлі хмарочосів в японській столиці Токіо. Правда, деякі фанати впевнені, що парочка гуляє по Києву, а геолокація азіатської країни - просто жарт.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, знімок зробив сам Потап, вони з Настею відображені на прогулянці по вечірньому мегаполісу. Вони тепло одягнені - Каменських у світлій куртці і шапці власного бренду, у неї на обличчі чорна маска, Потап - в темній куртці і світлій шапці, теж з маскою на обличчі, вони весело дивляться в камеру. У підписі до фото Олексій нічого не написав, залишив лише позначку сторінки Насті. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи його і Каменських компліментами в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Коментарі під постом Потапа
Коментарі під постом Потапа

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.