Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила серію кумедних кадрів, на яких вирішила показати, як виглядає в реальному житті, даруючи численних шанувальникам позитивні емоції. Так, артистка приміряла лише пікантне чорне боді з глибоким декольте і білосніжні масивні кросівки, похвалившись струнким тілом, над яким наполегливо працюе за допомогою спортзалу і правильного харчування. 38-річна красуня грайливо висунула язик, а волосся акуратно зібрала назад у високий хвіст, блиснувши довгими ніжками і пишним бюстом.

Real me (справжня я)

Варто відзначити, що зазвичай Віра не звертає увагу на хейтерів, адже в більшості випадків її обдаровують компліментами, проте цього разу вперше за довгий час співачка приховала коментарі, не бажаючи вислуховувати критику на свою адресу. Незважаючи на те, що Брежнєва намагається бути з шанувальниками максимально щирою, демонструючи обличчя без макіяжу, моменти з особистого життя і архівні кадри, часто знаходяться недоброзичливці, яким вічно щось не подобається.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще