Популярна українська ведуча Марічка Падалко заявила, що у неї "день хороших новин". Телеведуча зраділа звільненню українського військового Віталія Марківа, якого виправдала італійська влада.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марічки Падалко в мережі Instagram.

Публікація Марічки Падалко, скріншот: Instagram
Публікація Марічки Падалко, скріншот: Instagram

"День хороших новин! - це коли в ефір береш серветку для сліз. Тому що стримати їх, коли бачиш кадри звільненого нашого Віталія Марківа в Італії просто неможливо. Дякую всім, хто приєднався!",- підписала публікацію Марічка Падалко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як відомо, український військовий Віталій Марків вже вийшов з італійської в'язниці. Його було звільнено увечері 3 листопада. Українського військовослужбовця Національної гвардії Віталія Марківа було виправдано апеляційним судом у Мілані. Марківа визнали невинуватим у вбивстві італійського журналіста Андреа Рокелі під час бойових дій на Донбасі.

Зустріч Віталія Марківа, скріншот: YouTube
Зустріч Віталія Марківа, скріншот: YouTube

А ось у середу, 4 листопада, в українській столиці на аеродромі Нацгвардії вже урочисто зустріли Віталія Марківа після звільнення з італійської в'язниці. Трансляцію зустрічі вели українські телеканали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Марічка Падалко заговорила про другу хвилю вірусу: "Зробила закупівлю на кілька місяців".

Як повідомляв Знай.uа, Бабкін, Падалко, Кравець зізналися, скільки витратили на лікування Covid-19: від 200 гривень до 40 тисяч.

Знай.uа писав, Марічка Падалко показала скажений забіг: відірвалася після коронавірусу.