Буквально днями популярна українська співачка Оля Полякова дала концерт в одному з люксових ресторанів Дубая в компанії свого друга, російського співака Філіпа Кіркорова. Артисти святкували зустріч, мило розмовляли і пили шампанське.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки великій кількості Stories, які публікував Філіп Кіркоров на своїй сторінці в Instagram.

Оля Полякова і Філіп Кіркоров, скріншот: Instagram
Оля Полякова і Філіп Кіркоров, скріншот: Instagram

"Наша авантюра, що зародилася рік тому в Майамі все-таки завелася", - коментує Кіркоров за кадром.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Йдеться про ідею спільного концерту артистів, яка виникла в січні 2020 року в Майамі, де Полякова і Кіркоров відпочивали сім'ями. На що співачка відповіла в характерній для себе манері "Я шокована".

Оля Полякова, скріншот: Instagram
Оля Полякова, скріншот: Instagram

Вже ж Філіп Кіркоров і Оля Полякова зустрілися в Дубаї в рамках великого спільного концерту, який відбувся в рамках фестивалю в середу, 4 листопада. Пізніше на своїй сторінці в Instagram Оля Полякова поділилася кадрами панорамного виду своїх апартаментів на Перську затоку і сцену, на якій проходив саундчек Кіркорова, підписавши "Кожен по-своєму готується".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, готуються до поповнення? Осадча зізналася, про кого мріє Горбунов і їх маленький син.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова смикала живу плоть, поки не полилася біла рідина - зірка показала новий рівень епатажу.

Знай.uа писав, Полякова з донькою поділилися рецептом "приворотного зілля" на Хелловін: ніхто не встоїть.