Внучка знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram.

Нещодавно 21-річна знаменитість похвалилася пікантною фотосесією, вирішивши влаштувати експерименти зі стилем. Як виявилося, кардинальні зміни відбулися не просто так - раптово для своїх шанувальників Катя подалася в співачки, презентувавши свій перший трек "BAD GIRL". До речі, у Боярської також є сценічний псевдонім, тепер вона Venna.

Так, новоспечена артистка приміряла досить сміливе вбрання - облягаючу білосніжну маєчку і картату спідницю, в якій нагадувала школярку. Довге волосся красуня-блондинка вирішила залишити розпущеним, а кінці перефарбувала в яскраво-рожевий колір, доповнивши грайливе перевтілення ніжним макіяжем, який підкреслив її блакитні очі. Також Катерина не упустила шансу блиснути струнким тілом і пишним бюстом.

I see you. And I just wanna dance with you❣️ (Я бачу тебе. І я лише хочу потанцювати з тобою)

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Фолловери засипали Боярську компліментами: "😍красотулечька😍", " Катюшкін, яка ти гарненька!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Супер фото", "Фото просто супер😍", "красуня".