Російська співачка МакЅим (Марина Абросимова) вперше розповіла про наслідки фатальної аварії, в яку потрапила в минулому році. Артистка виступила в ефір передачі "Доля людини з Борисом Корчевніковим".

Читайте Знай в Google News!

"Я потрапила в досить серйозну аварію, пролежала в лікарні два місяці – спочатку за кордоном, потім вже в Росії. Мені довгий час не можна було ні ворушитися, ні вставати. Я вставала тільки з підтримкою", - сказала МакЅим.

Вона додала, що не отримала переломів при ДТП, проте у неї "були дуже серйозні пошкодження".

"Я тоді поправилася дуже сильно, аж на 15 кілограмів, тому що не можна було рухатися", - зазначила виконавиця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Через це Марині навіть довелося оголосити про завершення музичної кар'єри.

"Потім були ускладнення з судинами головного мозку, моторошні головні болі, які не можна було стерпіти. Я просто лежала і розуміла, що мені потрібно виходити на сцену, а я не могла встати. Довелося оголосити про те, що я покидаю сцену", - зізналася артистка.

Як повідомляють у Telegram-каналі "Только никому", МакЅим готує тріумфальне повернення на сцену.

"У тому, що у неї не буде відбою від корпоратів, взагалі ніяких сумнівів. "Знаешь ли ты, вдоль ночных дорог" - ніколи не переставав бути хітом. А ось, завдяки TikTok, другу молодість знайшла ще й пісня "Трудный возраст". Та так, що влітку потрапила в чарт Apple Music і топ російського Шазама. Коротше, це треба вміти замовкнути і залягти в лікарню вчасно. З приводу того, що сталося, менеджер і сама Максим дотримуються старої легенди про ускладнення після аварії. Про рехаби, зриви і депресію говорити не круто. Тепер вони розповідають, що Максим повністю відновилася і готова творити", - йдеться в повідомленні.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, співачка, яка пережила аварію МакЅим різко схудла і позбулася минулого: не залишила і натяку.

Як повідомляв портал Знай.uа, МакЅим екстремально змінила зовнішність і видалила старі фото.

Також портал Знай.uа писав, що МакЅим зникла з Instagram, але нові фото продовжують з'являтися – каламутна історія з "аккаунтом-примарою".