На сторінці проекту "Жіночий квартал" соцмережі Instagram часто радують шанувальників яскравими фотографіями з виступів і закулісся шоу.

Цього разу в мережі показали кумедні кадри зі сцени, які були зроблені під час зйомок нового концерту колективу. Правда, на нових фото можна побачити не актрис колективу, а акторів – Володимира шумка і Романа Міщерякова, які також входять до складу "жіночого кварталу".

Читайте Знай в Google News!

На першому знімку видно Вову, він з'явився в сценічному номері в образі милого чорного песика. Актор стоїть біля комода і дивиться крізь рамку телевізора. Романа ж для виступу перетворили на домашнього папугу, він ображено на когось дивиться. У підписі до публікації йдеться: "як прикинутися домашніми тваринами так, щоб ваша господиня нічого не запідозрила? Відповідь дивіться вже цієї суботи у прем'єрному випуску "жіночого кварталу" о 22: 00 на 1+1!". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці проекту, глядачі вже з нетерпінням чекають нового випуску.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, акторка "Кварталу 95" Тетяна Песик вивела в люди "рабів" і взяла в руки зброю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що підопічна Кравець з "Жіночого кварталу" запалила з Поплавським.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокусливі зірки "Жіночого кварталу" показали дзеркалу всі свої принади.