Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу співачка виклала в мережу незвичайне фото, на якому з'явилася в компанії відомого українського хореографа і колишнього чоловіка Ірини Білик Дмитра Дікусара.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Слава і Дмитро відображені в танцювальній студії у відповідних нарядах. На ній витончене чорне плаття з пишним подолом, а на ньому – чорні штани з підтяжками і біла сорочка. Співачка пригорнула до танцюриста, притулившись всім тілом, а він ніжно обійняв її за талію, при цьому вони з серйозними обличчями дивляться в камеру. У підписі до публікації Камінська загадково написала: "Танцюй, поки молода. Мій повернувся". Фанати в захваті від нової фотографії зіркової красуні, її і Дікусара засипають компліментами в коментарях до фото. Треба сказати, що цим знімком розлучена Слава в черговий раз підігріла чутки про їх з Дмитром романі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.