Відома російська актриса Тетяна Кравченко, яка скоро відзначить 67-річчя, запам'яталася глядачам за серіалом "Свати".

Її персонажа Валюху полюбили всі, там вона добра жінка, яка в будь-який момент здатна підняти настрій. У парі з Добронравовим вони виглядали просто чудово! Нещодавно у своєму Instagram зірка опублікувала миле фото, але вже зі зйомок іншого фільму, і на ньому вона з'явилася в досить цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Тетяна Кравченко відображена за прилавком сільського магазину. На ній червоний фартух торговки і забавний Блакитний кокошник, як у Снігуроньки. Поруч з актрисою по інший бік прилавка стоїть хлопчик в окулярах, вони обидва дивляться в об'єктив. У підписі до фотографії Кравченко написала: "Знімальний процес. Всім гарного дня". Шанувальники зірки не пройшли повз і почали обговорювати її публікацію, засинаючи компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Валюха зі "Сватів" пояснила, як бездарі стають популярними.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Валюха зі "Сватів" зав'язала з чоловіками.

Також портал "Знай.ua" писав, що "Сватів" повернуть з чистилища – автори знайшли спосіб виправдати акторів.