На телеканалі СТБ відбулася довгоочікувана прем'єра "Холостячки". Головною героїнею стала чудова актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина.

Читайте Знай в Google News!

Тепер за серце Холостячки борються 11 претендентів. Ксенія поділилася на своїй сторінці в Instagram емоціями напередодні третього випуску, в якому проект може залишити ще один учасник. Також вона анонсувала конкурс спільно з музикантом Андрієм Шатирком.

"Ось і ще один тиждень пролетів. У "Холостячці" розгораються нові пристрасті, ваші ставки змінюються, секрети перестають бути секретами і ніхто не знає, що чекає на нас попереду. Сьогодні нова серія, новий виклик для кожного учасника і для мене теж. І все ж, я сподіваюся ви, як і я вірите в те, що в кінці кінців восторжествує кохання!

А поки, ми з Андрієм Шатирко хочемо подарувати комусь із вас призи! Пиши в коментарях слово "Холостячка" і через пару днів ми випадковим чином виберемо переможців, яким відправимо призи❤️", - написала Мішина.

Варто відзначити, що на опублікованому знімку головна героїня романтичного реаліті постала в ніжній бежевій сукні, природним макіяжем і з розпущеним, красиво укладеним волоссям.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасники "Холостячки" нерадісно зустріли в будинку нового чоловіка: "Знайшовся батько Платона".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасники "Холостячки" несподівано відреагували на глядачів: "Коли почитали коментарі..."

Також портал Знай.uа писав, що "холостячка" Ксенія Мішина звернулася до українців: "Я не відчуваю".