Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму мікроблозі в Instagram. Цього разу зіркова красуня поділилася спокусливим фото, на якому позує в білосніжному вбранні. Вона розкинулася в яскравому блакитному кріслі в кімнаті з рослиною. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі яскравий макіяж і легка посмішка, вона мрійливо дивиться кудись вдалину.

Читайте Знай в Google News!

"Що таке #жіночасексуальність? Звідки вона береться? Людина одразу народжується сексуальною або це приходить з роками і досвідом? І якщо вже стала сексуальною, то це на все життя? Чи її потрібно постійно чимось живити? І хто це має робити - сама жінка чи для цього обов’язково поруч має бути чоловік? Сексуальність - це зовсім не про вульгарність і розбещеність, це не демонстрування своїх форм чи закусування губ. Для мене - це передусім внутрішня сила жінки, яку необхідно підживлювати коханням. Поруч зі своїм чоловіком я завжди відчуваю себе Богинею, точніше навчилася відчувати себе такою завжди. У вашої сексуальності можуть бути інакші витоки. Для цього непотрібно бути заміжньою чи то мати десятки кавалерів. Вона буває природньою, головне вам її помітити і розкрити. Шукайте в собі родзинку! От просто зараз!",- написала телезірка у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, телеведуча Лілія Ребрик показала, що вона "дико любить", приспускаючи піджак з плечей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська колега кума Лободи знайшла ліки проти осінньої депресії, з таким декольте – не гріх.

Також портал "Знай.ua" писав, що телезірка Лілія Ребрик показала найближчу людину - як дві краплі води.