Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла і навіть показала, як ефективно накачати прес в домашніх умовах. Так, артистка виставила серію коротеньких роликів з кращими вправами для плаского животика, про який напевно мріє кожна, зазначивши, що варто зробити по два повторення, щоб тренування було дійсно успішним. При цьому Аніта нагадала, що вправи на прес не допомагають зганяти жир зверху живота, зайва вага піде лише після того, як людина почне правильно харчуватися.

Якщо ти чекала знак - ось він)) Прес : 1. Дотик до кінчиків пальців 15 разів 2 підходи 2. Прес + активація внутрішньої поверхні стегон 15 разів 2 підходи 3. Велосипед 20 разів 2 підходи Але ненароком нагадую, що жир зверху з живота йде тоді, коли відсоток жиру падає у всьому тілі 🙌 🏻 а це відбувається не за рахунок тренувань, а за рахунок харчування ✅

Варто відзначити, що раніше Аніта Луценко показала, як ефективно підкачати сідниці, внутрішню поверхню ніг і прес. Так, артистка видала, що коротенький комплекс можна з легкістю виконувати навіть в домашніх умовах, але при цьому не забувати про важливі правила: робити вправи без перерви одне за іншим, відпочити лише 30 секунд і потім повторити все по колу по 2 підходи. На ноги можна надіти так звані "важки" - обважнювачі, якщо тренування здалося занадто легким.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.