На проекті "Маскарад" на 1+1 український відомий музикант Сергій Бабкін перевтілився в прийму без голови. Цей персонаж став одним з найзагадковіших на проекті. Судді навіть уявити не могли під час першого виступу, хто саме ховається за химерним образом.

У 2-му епізоді вони запідозрили Сергія Бабкіна в участі, проте його відразу відправили в суперфінал.

Сергій Бабкін, фото: прес-служба 1+1
Сергій Бабкін, фото: прес-служба 1+1

"Я обожнюю перевтілення! І чим складніше моя Акторська завдання-тим цікавіше і захоплююче її виконувати! Цього разу було дуже складно і тому неймовірно цікаво! Перебуваючи в костюмі "Прими без голови", вага якого була двадцять чотири кілограми, моїм завданням було відчути і прожити її життя, передати мрії про сцену і рухами Показати всі емоції мого тонкого душею персонажа! У ньому я пережив повний спектр емоцій, починаючи від легкої форми клаустрофобії, яку я випробував вперше в житті, до дикого захоплення, захоплення і задоволення моєї внутрішньої дитини. Я вдячний за цю роль", – поділився Сергій.

У фіналі в запеклій боротьбі Бабкіна все-таки розсекретила команда Потапа. При цьому Сергію довго вдавалося вводити в сумніви суддів і вони до останнього не могли точно визначити, хто насправді ховається в костюмі Прими без голови.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сергій Бабкін з родиною пополювали на гриби, Лісова "здобич" вражає.

Як повідомляв Знай. ua, Бабкін "втратив" штани в день народження улюбленого хлопчика.

Також Знай. ua писав, що Бабкін з Ткаченком плакали, але робили це найдовше.