Російський співак Стас Костюшкін, відомий як колишній соліст групи "Чай вдвоем" заспівав у караоке з групою Квест пістолс прямо в машині.

Читайте Знай в Google News!

Він заспівав у рамках передачі"дуже караочен".

Стас їде за кермом автомобіля і з учасниками групи вони співають різні пісні. Так, під запальні композиції вони веселяться і навіть надягають на себе перуки і незвичайні окуляри. Однак була пісня, яка привела в подив і шок пасажирів Костюшкіна. Хоча сам артист щосили підспівував Виконавцю. І це шансон.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники оцінили старання Костюшкіна і підтримали його смайликами і теплими словами. Вони відзначили, що артист прикольно придумав і побажали йому гарного тижня.

" Приколист Стасик👏 🌹 Так тримати✌", "гуморно, життєво"," доброго ранку 🙋 гарного тижня ✊ і відмінного настрою"," прикольно і круто👍"," кайф", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Стас Костюшкін труснув старовиною з хлопцями з "Дискотека Аварія".

Як повідомляв Знай. ua, Костюшкін з дружиною обклеїлися чимось невідомим ніби так і треба.

Також Знай. ua писав, що Костюшкін з " Чай удвох "розривається між оголеним" колишнім " і коханою дружиною.