На " Танцях з зірками"на 1+1 знаменитості станцювали зі своїми найріднішими людьми. А другий танець виконали з класичної бальної програми зі своїм партнером.

Читайте Знай в Google News!

Сімейний вечір запам'ятався несподіваним виступом Сергія Мельника, який вийшов на паркет разом з олімпійською призеркою та учасницею "Танців з зірками-3" - Ганною Різатдіновою. Пара виконала пристрасну румбу, натякнувши, що між ними зав'язалися романтичні стосунки. Також футболіст зізнався: нещодавно не стало його бабусі, і він присвячує весь свій шлях на проекті саме їй.

А "чорна пантера" проекту Санта Дімопулос перед виступом розповіла про стосунки в сім'ї: стосунки з чоловіком Ігорем і дітьми. Зірка станцювала зворушливий контемпорарі разом з синами: своїм і чоловіка. Виступ з Тимофієм і Даніелем Санта присвятила дітям, чоловікові і мамі, яка приїхала на шоу її підтримати. Контемпорарі, як і їх з Максом Леоновим танго, судді оцінили в максимальні 40 балів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

А головна конкурентка Санти Дімопулос Надія Мейхер в сімейний вечір станцювала фолк разом з дочками Анею і Машею, які вперше з'явилися на телебаченні. Надія зізналася, що довгий час оберігала дітей від уваги ЗМІ, але її дочки мріяли станцювати на шоу «Танці з зірками», тому тільки заради них вона зважилася показати їх всій країні.

Рок-Діва Юлія Саніна станцювала контемпорарі разом з батьком Олександром. Артистка згадала, що коли була маленька, то дивилася перші "Танці з зірками" разом з сім'єю, і показала унікальні кадри з сімейного архіву. Зворушливий виступ про історію стосунків батька та доньки Юля присвятила родинам, які відпускають дітей у доросле життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Могилевська стала клоуном для друзів Зеленського, чим епатувала артистка цього разу.

Як повідомляв Знай. ua, сімейний ефір на "Танцях з зірками" вижене на паркет дочок Мейхер, синів Дімопулос і дружину Танчинця.

Також Знай. ua писав, що зіркові мами Тарабарова і Alyosha поділилися секретами пологів у розпал пандемії.