Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість здивувала українців кардинальною зміною іміджу, поставши перед численними шанувальниками в абсолютно незвичайному для себе образі. Так, артистка, яка обирає спортивні костюми, одяг-оверсайз і всілякі зручні кросівки з'явилася на публіці в брючному костюмі чорного кольору і туфлях-човниках на підборах, доповнивши вбрання міні-топом і засвітивши схудлу фігуру, над якою зараз наполегливо працює за допомогою спорту і правильного харчування. Пізніше Олена змінила костюм на жіночну облягаючу сукню.

Читайте Знай в Google News!

Красуня торкнулася важливої теми, зазначивши, що в сучасному світі люди все частіше судять один одного за одягом і зовнішнім виглядом, не даючи людині шансу проявити себе. Виконавиця згадала свій перший сміливий кліп "Рибки", який і приніс їй популярність, а також задумалася, як би її оцінила публіка, якби зірка була одягнена інакше. До слова, в ролику були і моменти, де дівчина з'являлася в монокіні.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Людина має багато різних облич...

Всі звикли вішати ярлики і судити людей по зовнішності, робити висновки про те, хто вони, лише по тому як вони виглядають.

Але чи полюбили би ви мене, якби в першому кліпі я виглядала ось так?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше