Український шоу-бізнес вибухнув новиною про зірковий роман гімнастки Ганни Різатдінової та футболіста Сергія Мельника. Виявилося, що спортсмени нещодавно почали зустрічатися. А звело їх разом шоу "Танці з зірками", до якого закохані навіть не були знайомі.

Читайте Знай в Google News!

"Коли був ефір на тему "Вечір випускників", ми весь тиждень провели разом за підготовкою номера. Звичайно, танець в цілому зближує, а тут ще й два спортсмени. Тому швидко знайшли спільну мову. Потім з'явилася симпатія, щось особливе між нами. А на наступний ефір, де всі танцювали сім'ями, Сергій знову мене запросив. Це було досить несподівано і приємно, просто не могла відмовитися. Отримала задоволення, танцюючи з Сергієм і проводячи час разом, навіть у тренувальному залі", – розповіла Ганна Новому каналу.

Через напружений графік обох зірок їх побачення проходили в нестандартних умовах.

Анна Різатдінова, фото Новий канал
Анна Різатдінова, фото Новий канал

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Перші два побачення у нас відбувалися в тренувальному залі. Для спортсменів це звичайна справа. Бувало так, що я приїжджала до Сергія з кавою та їжею, щоб підтримати", – поділилася гімнастка.

Дівчина зізнається, що з Сергієм відчуває себе захищеною і спокійною.

"У Сергії мені подобається те, що він спортсмен. Я в цілому з повагою ставлюся до них. Але чомусь завжди скептично сприймала футболістів, але життя розставило все по-іншому. Мені подобається, що я відчуваю себе в надійних руках, відчуваю розуміння. Звичайно, те, що Сергій красивий і сексуальний, приваблює, але я на такі речі вже звертаю уваги менше і дивлюся глибше. Він випромінює надійність і вселяє довіру. Поруч з Сергієм хочеться відчувати себе дівчинкою, з ним я не та Аня, яка пройшла Олімпійські ігри, і мені це подобається", – сказала Різатдінова.

Анна Різатдінова, фото Новий канал
Анна Різатдінова, фото Новий канал

Що вийде з роману з "Холостяком", Анна не поспішає загадувати.

"Про спільне майбутнє ми поки не думаємо, не забігаємо вперед і радимо всім цього не робити. Як показує практика, нічого хорошого з цього не виходить. Потрібно просто насолоджуватися кожним моментом, кожною секундою", - зазначила спортсменка.

Анна Різатдінова, фото Новий канал
Анна Різатдінова, фото Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Різатдінова вийшла з тіні, чим займається чемпіонка з яскравим минулим.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Танців з зірками" припинила "морозити" Притулу і Нікітюк.

Також портал Знай.uа писав, що Різатдінова розповіла, як поєднує роботу і виховання сина.