Колишній соліст групи "Чай вдвоем", співак Стас Костюшкін, який в недавньому інтерв'ю зізнався в насильстві над ним, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу артист показав у мікроблозі кумедне відео, на якому з'явився в компанії зіркових друзів. Судячи з усього, хлопці здорово повеселилися на гарячій вечірці.

Читайте Знай в Google News!

У ролику, який показав Стас він, з'явився в компанії коміка Михайла Галустяна і стриптизера Сергія Глушка, більш відомого як Тарзан. Що відбувалося на Заході не дуже то зрозуміло, але Костюшкін і Тарзан оточили Галустяна, зриваючи з себе одяг і оголюючи рельєфні торси. Виглядають вони так, ніби задумали зробити з Галустяном щось непристойне. У підписі до публікації Стас написав: "прийшов час вибирати, хто тут самий сексі! Пишіть ваші іскрометні коментарі! #тарзан #голустян #костюшкин #стриптиздлямужа". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Костюшкіна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, екссоліст "Чай вдвоем" набив Пугачову – привітав з ювілеєм.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лоліта спіймала голого Костюшкін в борделі за "те саме місце".

Також портал "Знай.ua" писав, що екссоліст "Чай вдвоем" відправився в чистилище.