"Жіночий квартал" - популярний проект студії "Квартал 95", який вже кілька років радує українців веселими концертами. На сторінці колективу в соцмережі Instagram часто радують шанувальників яскравими публікаціями про закулісне життя актрис, і цього разу показали кумедне відео. У ролику дівчат запитали, хто з актрис "жіночого кварталу" сама істерична.

Читайте Знай в Google News!

Опитування показало, що більшість актрис вважають істеричкою Валерію Товстолес – дівчині часто дістаються ролі недалекої блондинки або повії, вона і на сцені не раз грала істеричну особу. Деякі вважають істеричкою Ольгу Жуковцову, а інші Олександру Машлятіну. Хтось також називав себе, наприклад Таня песик. Але найбільше відзначилася керівниця колективу Олена Кравець, адже найбільш істеричною в "жіночому кварталі" вона назвала Олександра Пікалова. Фоловери також приєдналися до обговорення, деякі називають свої кандидатури.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, акторка "Кварталу 95" Тетяна Песик вивела в люди "рабів" і взяла в руки зброю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що підопічна Кравець з "Жіночого кварталу" запалила з Поплавським.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокусливі зірки "Жіночого кварталу" показали дзеркалу всі свої принади.