Анастасія Покрищук – відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Читайте Знай в Google News!

Вона популярна завдяки своїй епатажній і яскравій зовнішності, заснованої на багатьох хірургічних втручаннях. Настя популярна в мережі під ніком Just Queen, вона часто публікує в Instagram фото і відео, а ще відповідає на питання фоловерів.

Нещодавно зірка соцмережі розмістила черговий яскравий кадр, на якому з'явилася зі своїм "новонародженим сином" – французьким бульдогом. Настя обіймає і цілує свого домашнього улюбленця, а в підписі хвалиться свіжим манікюром. Варто відзначити, що ноготочки у "пацанки" вийшли досить епатажними. Рожевий та зелений кольори відмінно поєднуються з її яскравими волоссям і макіяжем.

"Нереально красиво і головне швидко 🍌 💝 Дякую", - написала Покрищук.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анастасія Покрищук похвалилася довгоочікуваним поповненням: "Новонароджений син".

Як повідомляв портал Знай.uа, найбільш перероблена "пацанка" провела експеримент над живим чоловіком: "Закрий морду і розслабся".

Також портал Знай.uа писав, що оголенка найбільш переробленої з "Пацанок" розчарувала фанатів: "Депресняк".