Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх маленьким сином Леоном вирушили підкорювати спекотний Дубай, ОАЕ, втікши подалі від холодної київської осені.

Так, Лілія розмістила в своїх Сторіс і пікантний кадр, блиснувши розкішним спортивним тілом в бікіні салатового кольору. Варто відзначити, що дівчина наполегливо працює над своєю фігурою, після пологів їй вдалося швидко скинути 17 кілограм якраз завдяки заняттям у фітнес-клубі, вечірнім пробіжкам і правильному харчуванню. У Дубай красуня також не встояла перед спокусою влаштувати пробіжку серед хмарочосів і пальм.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Лілії вдалося виконати ще одну мрію - фотосесію серед піщаних барханів. При цьому красуня приміряла незвичайне вбрання чорного кольору з довгою шкіряною бахромою у вигляді спідниці. Гарячий образ вигідно підкреслив розкішну фігуру дівчини, а яскраве пустельне сонце зробило її очі незвичайного аквамаринового кольору ще яскравішими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.