Раміна Есхакзай показала фанатам спекотне фото у відвертому образі.

Одна з яскравих учасниць романтичного реаліті-шоу "Холостяк "і засновниця YouTube-шоу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала чарівне фото, на якому позує у відвертому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Раміна відображена в цікавій локації, вона витончено присіла поруч з тумбою, на якій стоїть статуя голови чоловіка. Перед камерою зіркова красуня з'явилася в цікавому образі - на ній коротке чорне плаття і довгі до стегон білі чоботи. Свій образ вона доповнила чорними мереживними рукавичками і Нікою з білими намистами на шиї, волосся дівчини акуратно укладені, а на її обличчі яскравий макіяж. у підписі до фото Есхакзай написала: "Як же я хочу швидше показати завтрашній випуск, він крутий. Рубрика"професії". Давайте продовжимо нашу традицію, і я запропоную вам вгадати гостя". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки, залишаючи безліч коментарів.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадивша Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.