Гумористична актриса з "Жіночого кварталу" Настя Оруджова, яка славиться своїми соковитими формами, що не раз обігравалося в гумористичних номерах студії. На сторінці колективу в Instagram з'явилося миле фото з Настею, на якому вона позує з милим чорним песиком на грудях.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Настя зображена на вулиці з собакою на руках. Перед камерою вона з'явилася в чорній футболці, вона притискає до себе милого пухнастого дружечка і дивиться в камеру. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі немає макіяжу, тільки посмішка розчулення. У підписі до фотографії говориться: "Вітаємо з Всесвітнім Днем доброти. Вона завжди перемагає!". Фанати в захваті від нової публікації, актрису завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще