Одна з найпопулярніших акторок і кулінарів російського шоу-бізнесу Юлія Висоцька показала домашнє відео у коротенькій спідниці.

У ролику дружина легендарного кінорежисера Андрій Кончаловського позувала в міні-спідниці, супроводивши свій образ чорним гольфом, і щільними колготами. Відповідні кадри з'явилися на особистій сторінці Юлії в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На відео видно, як Юлія просто сяє і ділиться своєю щасливою усмішкою із підписниками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Хто рано встає, той?.. ваші версії? Гарного дня!", - підписала суботній ролик Висоцька.

Фолловери у коментарях відзначили, що актриса виглядає як молода дівчина.

"Просто дівчинка !😍🌹", "Повітряна і легка! Незвичайна дівчинка!", "Тот само совершенство, красота и радость!!! 💕 ", "Тот молодой, красивый, длинноногий и живёт в волшебном теремке? 🤔😅", "Ще б дві косички заплести і знову в школу можна йти, клас так в 10", "Юля, ти красуня, дівчинка-приспівочка", - писали із захопленням шанувальники знаменитості.

Відома російська акторка Ірина Безрукова також прокоментвала чарівне відео: "Принимает поздравления с выдвижение фильма на Оскар!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Маскарад" розкриє таємні альтер его зірок-що побачать глядачі в найзагадковішому шоу країни.

Як повідомляв "Знай.ua", Безруков з "Бригади" повторює сумну долю батька: трагічна загибель в петлі.

Знай.ua писав, Як Висоцький завоював серця злодіїв: все повернули і просили вибачення.