Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Варто відзначити, що останнім часом Могилевська кардинально змінила імідж і помітно помолодшала: на зміну елегантним вбранням все частіше приходять стильні образи-оверсайз, зручні кросівки і джинси.

Так, на архівному літньому кадрі артистка позувала в ніжно-блакитній легкій сорочці і квадратних сонцезахисних окулярах, посміхаючись на камеру і розбавляючи холодні осінні дні яскравими фарбами. При цьому волосся красуня зібрала в недбалий пучок, а також нагадала численним шанувальникам про подарунок, який обіцяла презентувати одному із щасливчиків раніше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пам'ятаєте я обіцяла вам подарунок? 🎁

Вже сьогодні я вибрала одного переможця, і йому на пошту приїде мій секретний подаруночок!

Фолловери не пройшли повз: "Фото просто супер. Ви така ніжна на ньому. Очі посміхаються, а зараз всім нам цього дуже не дістає... осінь, сльота, вогкість, нудьга... Спасибі за хвилинки світла🙂", " окуляри дуже красиві! 👌 ", "ви шикарна🔥 👍", " неймовірна красуня😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".