Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість здивувала численних шанувальників досить гарячим відео, на якому влаштувала примірку різних вбрань в улюбленому вінтажному шоурумі. Так, артистка приміряла різні сукні, облягаючі штани, костюми-оверсайз, а в одній з одежинок навіть засвітила масивні груди, ледь прикриваючи її руками.

Читайте Знай в Google News!

Даша не тільки красувалася розкішною фігурою, над якою наполегливо працює, але і вирішила поговорити з численними шанувальниками на важливу тему - усвідомлене споживання. Виявляється, красуня підтримує не тільки українських дизайнерів і світові бренди, а й секонд-хенд, адже цей рух допомагає нашій планеті все менше потопати в горах сміття.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Обожнюю інтерв'ю, які надихають, і змушують приймати одні з найважливіших рішень в житті!

Кругообіг речей - найкраще, що ми можемо зробити для планети. У 21-му столітті неможливо ігнорувати рух, якому слідує весь світ. Ми за усвідомлене споживання!

Вже в понеділок, двері мого улюбленого вінтажного раю відчиняться,і ви зможете знайти багато цікавих історій, якими я готова поділитися. Кілька я розповім в сторіс)
Решта - тільки особисто!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.